I går aftes udtog landstræner, Kasper Hjulmand, den 26 mandstrup, som skal tørne ud for Danmark ved EM i fodbold inden længe.
 
Med i truppen er målmand, Frederik Rønnow, som er tidligere Stensballe IK-spiller. I øjeblikket hylder DBU og landsholdsspillerne de barndomsklubber, der var med til at sparke der karrierer igang. Her var det altså for Frederik Rønnow i Stensballe IK, hvor han spillede i hans barndomsår, inden han drog imod AC Horsens.
 
Anita, som var Frederiks barndomstræner i SIK har sagt følgende om Frederiks tid i klubben:
“Frederik har altid spillet fodbold med meget energi og højt humør. I sin helt tidlige fodboldsæson, var han en målfarlig angriber. Da han kom på mål første gang opdagede vi hurtigt, hvor flyvende han var. Han har stort mod og en flot spilforståelse, og var allerede i en tidlig alder teknisk meget stærk.
 
Billederne herunder viser Frederik Rønnow i målmandsdragten for Danmark, men også som helt ung med en pokal i hånden. Vi ser på det sidste billede en masse fodboldtrøjer fra gårsdagens udtagelse, og måske I på stativet kan spotte en SIK trøje? 🔵
 
Stort tillykke med udtagelsen til Frederik, der skal være med til at repræsentere de rød-hvide farver til EM på hjemmebane i Parken inden længe 🇩🇰⚽️
X