I går sluttede vi tekniktrænings-forløbet af for denne gang med en række forskellige konkurrencer, hvor teknikken som altid var i fokus.

Det var en fed træning med omkring 40 børn, hvor antallet af piger og drenge stort set var halv/halv. 

Efter selve træningen stod den så på pizza, EM-quiz og hygge i cafeteriet og hallen. Til quizzen blev alle delt ud på blandede hold, og det var imponerende at se hvor meget mange af dem har fuldt med i EM-slutrunden indtil videre. Derudover var det skønt at se hvordan alle piger og drenge fra U9 til U12 hyggede sig med hinanden.

Vi afslutter dermed endnu et halvårligt forløb med tekniktræningen, og håber at alle årgange fra U9 til U14 har været glade for tilbuddet.

Vi skal nu evaluere på forløbet og se på hvordan formatet skal være når vi starter op igen til efteråret. Send endelig en mail, hvis i har nogle ideer/kommentarer til tekniktræningen.

Tak til Lui Strandgaard for at stå for træningen, og til Søren Jochumsen, Mikael Grønhøj og Rasmus Muscato (og flere andre trænere undervejs) for at støtte trofast op om træningen, og sørge for at der kan tilbydes en træning med god kvalitet.

God sommerferie til alle!