Stensballe IK Fodbold vil gerne invitere alle piger og drenge fra U9 til U14 til tekniktræning igen i efteråret 2021.

Udover en mindre corona-pause, så har vi tilbudt tekniktræning siden efteråret 2019, og det glæder os at vi kan tilbyde det igen efter ferien. Tekniktræningsformatet er nemlig noget, som vi som klub gerne vil tilbyde fast til vores medlemmer, så vi kan lave endnu mere på tværs af årgange og køn i klubben.

Det koster ikke noget at deltage og alle pige- og drengespillere fra U9 til U14 i Stensballe IK er velkommen.

Det bliver et trænerteam på 3-4 mand, som med hjælp fra klubbens ungetrænere, vil sikre den fornødne kvalitet til hver enkelt tekniktræning.
Tilbuddet er til alle dem, som gerne vil have et seriøst supplement til deres normale træning.

Det kommer aldrig til at være hverken hårdt eller fysisk, men i stedet ren tekniktræning, så drengene og pigerne ikke overbelastes op til weekenden, hvor de fleste skal ud at spille kamp.

Det er vigtigt at understrege at det er et ekstra tilbud, for dem der er motiverede og har lyst til en ekstra tekniktræning, så hvis børnene er trætte og uoplagte på dagen, er det bedre at holde weekend.

Datoer:
Datoerne for tekniktræningen i efteråret 2021 er som følger:
Fredag den 20. august
Fredag den 3. september
Fredag den 17. september
Fredag den 1. oktober
Pause pga. efterårsferie
Fredag den 29. oktober

Faste træningstider:
U9 til U11 drenge og piger: 16.45 til 18.00
U12 til U14 drenge og piger: 16.45 til 18.00
Der har til flere træninger i foråret været relativt få U12 til U14’ere, så træningerne vil være samtidig, men vil blive delt op hvis der kommer tilstrækkeligt med tilmeldinger fra U12 til U14.

Hvor:
Tekniktræningen vil i udgangspunktet altid foregå på kunstgræsbanen i Stensballe. Hvis det skulle blive rykket, så vil alle få besked.

Tilmelding:
Ligesom i foråret, så vil tilmelding foregå hos trinlederen på sin egen årgang. Trinlederen bedes lægge alle tekniktræner ud på Holdsport (eller hvad man ellers bruger til tilmelding), hvorefter klubben gerne vil have besked på antal deltagere senest onsdag aften inden hver træning, så trænerne har noget at planlægge ud fra.
Vi bliver nødt til at gøre det på denne måde med tilmelding ud fra en erkendelse af, at det ikke fungerede optimalt med endnu en tilmeldingsplatform, som tilfældet var i foråret.

Tilmeldingsfrist for spillerne:
Alle der vil deltage SKAL tilmelde sig til sin egen trinleder senest onsdag før hver enkelt træning, så vi ved hvor mange der kommer. Dette gøres i Holdsport eller Kampklar alt efter hvad der benyttes på den respektive årgang.
Det er helt afgørende at det bliver gjort, så trænerne ved hvor mange der kommer og kan planlægge efter det.
Hvis i har spørgsmål til tekniktræningen, så er i velkommen til at skrive til christiangroenvaldsik@gmail.com.

Målmandstræning:
Søren Jochumsen er ikke længere en del af tekniktræningsteamet, så derfor henviser vi til målmandstræningen der tilbydes af Colin Simpson.

Basistræningen (U7-U10) er rykket til om fredagen fra kl. 15.30 til 16.15 på bane 3.

Fra U11 og op fortsætter det som normalt, hvor træning ligger onsdag på bane 3 med følgende tider:

17.30 til 18.30 (U11-U14)
18.30 til 19.30 (U15 og op)

Vi er nødt til at gøre det sådan, fordi Colin har fået nyt arbejde og ikke kan være der før kl. 17.30 om onsdagen.
Colins nummer er 21996951. Alle afbud gives telefonisk og til andre henvendelser kan han kontaktes på mail på crazyball100@gmail.com.

X