Kan du lide at lege med en bold, så har du nu muligheden for at starte til fodbold i Stensballe IK. De seje U5/6 drenge (årgang 2016 & yngre) og U7 drenge (årgang 2015) vil gerne have dig med på holdet.

Alle starter op sammen tirsdag den 10. August kl. 17.00, hvorefter at de vil blive delt op i to forskellige hold (U5/U6 og U7 drenge). Der vil være en repræsentant til stede fra klubben denne dag. Træningen foregår på 3-mands banerne bagved kunstgræsbanen.

U5/U6 drengene vil få en ny træningstid og træningsdag efter den 10. august. 

U7 drengene træner hver tirsdag 17:00-18:00 på 3-mands banerne bagved kunstgræsbanen.

Er du årgang 2014 eller ældre, kan du finde et fodboldtilbud for alle enkelte årgange under klubbens hold på vores hjemmeside: Stensballeikfodbold.dk. Her kan du også finde en kontaktperson på alle årgange.

Forældrerollen: Fodboldopstarten for drengene er en introduktion til fodbolden og hvad fodbolden kan tilbyde. Vi ser meget gerne at der er minimum en forælder til steder under opstartstræningerne, og at man er villig til at hjælpe til efter behov. Det giver tryghed, gode grin og fællesoplevelser.

Medbring: Drikkedunk 

Vi glæder os rigtig meget til at se dig og dine forældre.

Vi mødes ved 3-mands banerne bagved kunstgræsbanen.

Har du nogen spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Stensballe IK Fodbolds Facebookside eller mail på christiangroenvaldsik@gmail.com. Vi vil altid gerne være behjælpelig med vejledning og info til fodboldopstart i SIK. 

 

Stensballe IK Fodbold