Stensballe IK Fodbold inviterer dig og dine veninder til begyndertræning i fodboldklubben.

Er du en frisk pige som kunne tænke sig at opleve fodboldlege og masser af frisk luft sammen med andre piger og at have det sjovt samtidigt?

Så kan du sammen med din mor og/eller far sætte ’X’ i kalenderen lørdag den 14. august, lørdag den 21. august og lørdag den 28. august. Alle dage fra 10.00 til 11.00.

Her tilbyder vi åben træning for alle piger fra årgang 2015 og yngre, så du kan afprøve om fodbold, er noget for dig. Træningen vil blive varetaget af klubbens egne U14-senior kvindespillere.

Efter de 3 lørdagstræninger får vi tirsdag den 31. august besøg af DBU’s pigeraket, hvor vi håber på at der kommer en masse piger i alderen 5 til 11 år. I næste uge kommer der en begivenhed på Facebook, hvor man kan læse mere om pigeraketten i Stensballe.

Efter pigeraketten regner vi med at have nok spillere fra årgang 2015 & yngre til at kunne starte en ny årgang op.

Vi tilbyder?
• Fodboldfællesskab med andre piger, hvor du kan møde nye veninder
• Sjove fodboldoplevelser sammen med mor/far
• Et sjovt og lærerigt fodboldforløb i børnehøjde
• Respekt for hinandens forskelligheder
• Frivillighed – vi hjælpes ad

Er du årgang 2014 eller ældre, kan du finde et fodboldtilbud for alle årgange under klubbens hold på vores hjemmeside: Stensballeikfodbold.dk. Her kan du også finde en kontaktperson på alle årgange. ALLE er selvfølgelig velkommen til pigeraketten den 1. september.

Forældrerollen: Fantastisk Fodboldstart for piger er en introduktion til fodbolden og hvad fodbolden kan tilbyde. Vi ser meget gerne at der er minimum en forælder til steder under alle træninger, og at man er villig til at hjælpe til efter behov. Det giver tryghed, gode grin og fællesoplevelser.

Medbring: Drikkedunk og evt. håndklæde og tøj til omklædning.
Vi glæder os rigtig meget til at se dig og dine forældre.

Vi mødes ved 3-mands banerne bagved kunstgræsbanen.

Har du spørgsmål så kontakt venligst klubbens facebookside eller christiangroenvaldsik@gmail.com.

Sportslige hilsner fra Stensballe IK Fodbold

Stensballe IK Fodbold