Stensballe IK Fodbold afholdt i weekenden Talentstævnet for 29. gang. Denne gang med deltagelse af 850 piger fordelt på 50 klubber i U12, U13, U14, U15 og U16-rækkerne.

På grund af corona-restriktioner, så blev vi igen i år nødt til at dele stævnet op i 3 forskellige stævner, hvilket betød at vi bl.a. skulle tilbyde spisning både i Stensballehallen, Multihallen og Langmarkskolen.

De markante ændringer, som vi blev nødt til at lave igen i år, betød at vi havde brug for en masse ekstra hjælpere. Med hjælp fra forældre til spillerne, frivillige fra klubben og andre der ville hjælpe, lykkedes vi heldigvis med at afholde stævnet, hvor det hele forløb som det skulle.

Klubben vil derfor gerne sige kæmpe tak for hjælpen til alle frivillige, der kom og hjalp i løbet af weekenden. Vi kunne ikke have gjort det uden jer!

Mange hold har også lagt mærke til den ekstraordinære hjælp fra klubbens frivillige, og de har været meget imponeret over det. Der er flere der er kommet forbi stævnekontoret i løbet af weekenden og rost de smilende og hjælpsomme frivillige, så det er vi utroligt taknemmelige for!

Derfor:

TUSINDE TAK FOR HJÆLPEN TIL ALLE FRIVILLIGE FOR INDSATSEN I WEEKENDEN! 🙂