Stensballe IK søger trænere i alle afskygninger.

Er du forælder og vil gerne engagere dig mere i dit barns fodbold? Har du tidligere været træner og vil gerne igang igen? Er du seriøs fodboldtræner og kunne godt tænke sig en udfordring og et stort fællesskab i Stensballe IK?

Vi leder efter alle typer af trænere på forskellige trin og niveauer. Så længe lysten, tiden og engagementet er der, vil vi gøre alt, hvad vi kan for at finde en passende trænerstilling ud fra dine nuværende fodboldfaglige kompetencer og tidligere trænererfaring.

SIK er en meget stor, velfungerende klub, hvor der er gode muligheder som træner både sportsligt og socialt. På drengesiden samarbejder vi med AC Horsens, hvor vi har talenttræning og GoundCollege på eget anlæg. På pigesiden samarbejder vi med Hatting/Torsted med henblik på at udvikle spillere til et højt niveau. I den forbindelse tilbyder vi uddannelse i DBU-regi til alle vores trænere, fra C1 og C2 til B1 og B2 osv.

Der bliver årligt tilbudt flere klubture til både ind- og udland. Det betyder, at man i Stensballe IK har mulighed for at få en ekstra stor oplevelse, både for sig selv og med spillerne, som man absolut ikke har mulighed for i alle andre klubber.

Børne- og ungdomsholdene tager hvert år til Nørhalne Cup, mens ungdomsholdene hvert år får tilbudt en tur til Barcelona, og i flere tilfælde er blevet tilbudt ture til USA. Dette har dog været en udfordring det sidste 1,5 år pga. corona, men det kommer vi til at gøre igen i 2022, når det forhåbentlig igen er muligt. Vi samarbejder desuden med Sport International, hvorfor vi får udenlandske gæster på besøg hver sommer.

Vi mangler cheftrænere og hjælpetrænere på flere trin, og kommer til at mange flere i løbet af det næste halve år.

Henvend dig endelig, hvis du har været træner eller bare har lyst til at blive træner i Stensballe, så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde i SIK, og hvad vi forventer af vores trænere. Vi er indstillet på at betale for transport til cheftrænere, hvis der er stor afstand til Stensballe. Vi kan kontaktes på verner.sport@mail.dk, christiangroenvaldsik@gmail.com eller direkte her til facebooksiden.

X