Om tekniktræningen:

Stensballe IK Fodbold vil gerne invitere alle piger og drenge fra U9 til U14 til tekniktræning igen i foråret 2022.

Udover en mindre corona-pause, så har vi tilbudt tekniktræning siden efteråret 2019, og det glæder os at vi kan tilbyde det igen i foråret. Tekniktræningsformatet er nemlig noget, som vi som klub gerne vil tilbyde fast til vores medlemmer, så vi kan lave endnu mere på tværs af årgange og køn i klubben.

Det koster ikke noget at deltage og alle pige- og drengespillere fra U9 til U14 i Stensballe IK er velkommen.

Det bliver et trænerteam på 3-4 mand, som med hjælp fra klubbens ungetrænere, vil sikre den fornødne kvalitet til hver enkelt tekniktræning.

Tilbuddet er til alle dem, som gerne vil have et seriøst supplement til deres normale træning. Det kommer aldrig til at være hverken hårdt eller fysisk, men i stedet ren tekniktræning, så drengene og pigerne ikke overbelastes op til weekenden, hvor de fleste skal ud at spille kamp.

Det er vigtigt at understrege at det er et ekstra tilbud, for dem der er motiverede og har lyst til en ekstra tekniktræning, så hvis børnene er trætte og uoplagte på dagen, er det bedre at holde weekend.

 

Datoer:

Datoerne for tekniktræningen i foråret er som følger:

Fredag 8. april

Fredag 22. april

Fredag 6. maj

Fredag 20. maj

Fredag 3. juni

Fredag 17. juni

 

Faste træningstider:

U9 til U11 drenge og piger: 16.45 til 18.00

U12 til U14 drenge og piger: 16.45 til 18.00

Træningen vil foregå samtidig, men vil blive delt op hvis der kommer tilstrækkeligt med tilmeldinger fra U12 til U14.

 

Hvor:

Tekniktræningen vil i udgangspunktet altid foregå på kunstgræsbanen i Stensballe. Hvis det skulle blive rykket, så vil alle få besked.

 

Tilmelding:

Ligesom i foråret, så vil tilmelding foregå hos trinlederen på sin egen årgang. Trinlederen bedes lægge alle tekniktræner ud på Holdsport (eller hvad man ellers bruger til tilmelding), hvorefter klubben gerne vil have besked på antal deltagere senest onsdag aften inden hver træning, så trænerne har noget at planlægge ud fra.

Vi bliver nødt til at gøre det på denne måde med tilmelding ud fra en erkendelse af, at det ikke fungerede optimalt med endnu en tilmeldingsplatform, som tilfældet var i foråret.  

 

Tilmeldingsfrist for spillerne:

Alle der vil deltage SKAL tilmelde sig til sin egen trinleder senest onsdag før hver enkelt træning, så vi ved hvor mange der kommer. Dette gøres i Holdsport eller Kampklar alt efter hvad der benyttes på den respektive årgang.

Det er helt afgørende at det bliver gjort, så trænerne ved hvor mange der kommer og kan planlægge efter det.

Hvis i har spørgsmål til tekniktræningen, så er i velkommen til at skrive til christiangroenvaldsik@gmail.com.

Stensballe IK Fodbold