Fodboldbestyrelsen var fredag og lørdag på inspirationstur, hvor den videre udvikling af klubben var det store punkt på dagsordenen. Det var et rigtigt godt døgn med mange nye ideer og initiativer, som klubben glæder sig til at præsentere til de andre udvalg i klubben og til alle medlemmerne. Der blev besluttet en række konkrete ting på turen, hvoraf noget vil blive sat i gang meget snart, mens noget vil blive rullet ud over tid. De nye initiativer vil både omhandle det sportslige og det sociale, hvor vi ønsker at levere det bedste tilbud i byen på begge fronter. Stensballe IK Fodbold skal være det sjoveste og mest lærerige sted at spille fodbold i Horsens 😀🔵⚪️
 
Bestyrelsen i SIK Fodbold:
Bagerst fra venstre: Rasmus Lindemann (seniorformand), Vibeke Olesen og Kristoffer Dilbjerg.
Midten fra venstre: Christina Fuglsang, Verner Sørensen (ungdomsformand) og Christian Grønvald.
Forrest i ægte Brian Laudrup-positur: Søren Knigge (formand) 🕺🏼
X