Vi afholder i Stensballe IK hvert år et Talentstævne for de dygtigste pigehold rundt omkring i landet. I år er ingen undtagelse og derfor har vi allerede 38 tilmeldte hold til stævnet, der foregår den 12., 13. og 14. august – fredag til søndag i ugen, hvor skolernes sommerferie er slut og eleverne er tilbage i skole.

Vi kan kun lave stævnet fordi vi hvert år har en masse fantastiske frivillige med tilknytning til SIK, som giver en hånd med under stævnet. Vi får brug for frivillige igen i år, så derfor må I endelig melde ind, hvis i kunne tænke jer at lave noget i nogle timer henover weekenden. Der mangler opgaver til alt fra madhold, til cafeteria til oprydning på skolen.

Kunne du/i tænke dig at hjælpe, så skriv en besked til siden her om hvilken eller hvilke af dagene du kan give en hånd med. Også gerne, hvis det er et bestemt tidsrum 👍🏼

Vi ser frem til at høre fra dig 😀

X