Tidligt søndag morgen den 3 juli kl. 4.15 mødes 17 lidt søvnige drenge og 3 ledere foran Stensballe hallen.

Alle var top-klar til en fodboldtur til Barcelona. Vi skulle ned og deltage i Spain Trophy, som er en trænings turnering som i år blev arrangeret for 14. gang.

Humøret var højt fra starten, og det var meget få af spillerne som fik sovet noget i bussen. Snakken og hyggen var der med det samme bussen satte i gear, og der gik heller ikke længe før der kom musik og indimellem også fællessang fra bagenden af bussen.

Vel ankommet til hotellet var der tid til hygge på hotellet, i pollen, på stranden og i byen resten af søndagen.

Mandag er der åbnings ceremoni samt 2 kampe.

Vi var kommet i pulje med 2 italienske og 2 franske hold, og der skulle spilles alle mod alle. Derudover var der en pulje med 3 franske og 3 italienske hold.

Første kamp tabte vi 1-3 til et stærkt fransk hold (US Cap d´Ali), som desværre kom lidt hurtigere fra start end os, og kom foran 2-0. Men herfra spillede vi lige op mod dem, og var naturligt lidt bitre over deres hurtige start.

Næste kamp var mod et Italiensk hold (Borgosesia), som vi vandt 2-0 over efter en super god hold indsats.

Tirsdag var der udflugt til Camp Nou med rundvisning på deres museum og stadion. Efterfølgende blev frokosten nydt med udsigt over Barcelona.

Onsdag skulle vi spille de 2 sidste pulje kampe. Vi lå nr. 2 efter de første 2 kampe – efter det franske hold som vi tabte til mandag.

Første kamp var mod FC Bagatelle fra Frankrig, her var vi friske og klar fra start og vandt 3-1. Samtidig tabte det franske førerhold en af deres pulje kampe, så det betød at vi med en 3 måls sejr i den sidste kamp selv kunne afgøre om vi skulle vinde puljen.

Det tændte naturligt drengene og vi kom hurtigt foran 2-0 mod ’’ASD Citta di Brug’’ fra Italien. I løbet af kampen fik vi scoret yderligere 2 mål og vandt dermed 4-0 og så var vi pulje vindere og videre til semifinalen.

Torsdag formiddag var der semifinale mod ESM Gonfrevil L´Orcher fra Frankrig. Det var en flok store fysiske og teknisk stærke spillere. Alle deres spillere var fra 2007 og 5 af dem var fra januar 2007.

Vi var under pres fra start, men var ikke udspillet. De fik scoret 2 gange i første halvleg, og i anden halvleg spillede vi lige op med dem med fik ikke scoret, så det endte desværre med at vi tabte semifinalen 0-2.

Kort efter kampen var slut skulle vi skyde straffespark konkurrence mod US Cap d´Ali fra Frankrig. Her tabte vi 1-3, og endte dermed på en flot 4. plads.

Dem som vi tabte til i semifinalen og spillede lige op med i 2. halvleg blev de senere vindere af turneringen.

Helt igennem en flot indsats af drengene igennem alle 6 kampe, det kan i godt klappe jer selv på skulderen over og være stolte over. Det er vi 3 ledere i hver fald på jeres og klubbens vegne.

Resten af torsdagen blev brugt på afslapning og hygge på hotellet, i poolen, på stranden og i byen.

Fredag morgen startede hjemturen og vi landede ved Stensballe hallen kl. 19.15.

Alt i alt en helt fantastisk tur som alle nød til fulde.

God sommer derude til alle i Stensballe.

MVH Jan Hyrns – trinleder U14/15 drenge.

Stensballe IK Fodbold