AMERIKANERBESØG I STENSBALLE 13.-17. JULI

Onsdag den 13. juli 2022 fik vi besøg af 3 pige- og 3 drengehold samt ledere og forældre fra vores samarbejdsklub Blackhawks, Minneapolis i USA. I alt kom de med 123 personer, som blev indlogeret på Stensballeskolen.

I de efterfølgende dage spillede de træningskampe mod vores egne hold, og var på lokale ture i Stensballe og Horsens, men også på sightseeing i Ebeltoft, Kalø og Moesgård. På alle ture havde de guider med fra Stensballe IK Fodbold, som kunne fortælle om Danmark og dansk kultur. Både forældre og spillere var yderst imponerede over hvor gamle og velholdte mange bydele var, og kørte rundt i Danmark i bus med stor fascination og stor oplevelseslyst – og ikke mindst stor tilfredshed over guiderne fra Stensballe IK Fodbold.

Udover oplevelserne blev de trænet af vores trænere og spillede kampe mod vores egne SIK-hold. Dette med formålet om, at blive klar til en stor turnering, de skulle spille i Göteborg lige efter.

Stort set alle måltider blev også serveret i hallen med hjælp fra frivillige i fodboldklubben. Tak til alle frivilligere, der har bidraget for at få det hele til at lykkedes.

Og tak til alle dem, der har budt ind med dynbetræk, lagener og luftmadrasser, så det var muligt at have dem til at overnatte på Stensballeskolen.

And last but not least a big thanks to our friendship club from the US, Blackhawks Minneapolis.

Fotograf: Louise Rath Eskholm

X