Stensballe IK afholder i næste uge (uge 31) klubbens traditionelle DBU Fodboldskole.

Sidste år slog vi deltagerrekord med 196 spillere, men i år har vi tilmeldinger fra i alt 236 fodboldglade drenge og piger, så det tegner til at blive en helt fantastisk uge. I klubben er forberedelserne i hvert fald i fuld gang og vi glæder os helt vildt til næste uge.

Vi bliver i alt 33 trænere og ledere på årets fodboldskole, så også her har vi oplevet ekstrem stor tilslutning og opbakning. Det er ganske enkelt skønt at se hvordan fodboldskolen vokser fra år til år. Det må jo betyde at spillere og forældre er glade for det, vi laver.

Igen i år vil vi også tilbyde madordning, hvor det er stillet borde op til alle hold i Stensballehallen.

Vi ser frem til en skøn uge i selskab med en masse glade drenge og piger