Kan du lide at lege med en bold, så har du nu muligheden for at starte til fodbold i Stensballe IK.

De seje U6 drenge (årgang 2017) og U7 drenge (årgang 2016) vil gerne have dig med på holdet.

Begge årgange starter op med fælles træning torsdag den 11. august kl. 17.00-18.00. Det vil sige uge 32, hvor skolerne også starter op igen efter ferien.

Efter træningen vil klubben afholde et forældremøde i Stensballehallens Cafeteria kl. 18.15-18.45. Børnene er selvfølgelig også velkommen.

Klubbens nye børneudviklingstræner Steffen L. Pedersen vil både stå for opstartstræningen og det efterfølgende møde. Her vil han give en introduktion til hvad der forventes af en som spiller og forælder i Stensballe IK Fodbold. Og ikke mindst fortælle om alle de spændende ting, som vi som klub kan tilbyde både sportsligt og socialt.

Derudover skal der findes trænere, hjælpere og en trinleder til både U6 og U7 drenge-holdet. Fra og med uge 33 vil årgang 2016 og 2017 nemlig blive delt i to separate træningsgrupper. Det er derfor afgørende at vi finder nogle forældre i begge grupper, der er villig til at hjælpe med at køre årgangene videre.

Træningstiderne fra uge 33 vil først blive bestemt når trænergrupperne er på plads, da det først og fremmest afhænger af hvornår det passer dem.

Så tag dine kammerater i hånden og kom til opstartstræningen den 11. august. Vi håber på at se en masse fodboldglade drenge 😊

 

Vi tilbyder?

  • Fodboldfællesskab med andre piger, hvor du kan møde nye veninder
  • Sjove fodboldoplevelser sammen med mor/far
  • Et sjovt og lærerigt fodboldforløb i børnehøjde
  • Respekt for hinandens forskelligheder
  • Frivillighed – vi hjælpes ad

 

 

Forældrerollen: Opstartstræningen er en introduktion til fodbolden og hvad fodbolden kan tilbyde. Vi ser meget gerne at der er minimum en forælder til træningen og det efterfølgende møde, og at man er villig til at hjælpe til efter behov. Det giver tryghed, gode grin og fællesoplevelser.  

 

Hvor:

Vi mødes ved 3-mands banerne bagved kunstgræsbanen.

 

Spørgsmål:

Har du nogen spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Stensballe IK Fodbolds børneudviklingstræner Steffen L. Pedersen, som altid er behjælpelig med vejledning og info til fodboldopstart i SIK. Han kan kontaktes på 2857 0001

 

Vil du spille fodbold i SIK, men ikke er fra årgang 2016-2017:

Er du fra årgang 2018 + 2019, så kan du se mere om Fantastisk Fodboldstart på klubbens hjemmeside Stensballeikfodbold.dk under ’Hold’. Er du fra årgang 2015 eller ældre, så kan du også på hjemmesiden finde kontaktinfo og træningstider under de enkelte hold. På hjemmesiden kan du også finde info om et separat tilbud om opstart på pigesiden i de samme uger.

 

 

Vi glæder os rigtig meget til at se dig og dine forældre.

 

 

Sportslige hilsner fra Stensballe IK Fodbold

Stensballe IK Fodbold