Stensballe IK Fodbold inviterer dig og dine veninder til begyndertræning i fodboldklubben.

Er du en frisk pige som kunne tænke sig at opleve fodboldlege og masser af frisk luft sammen med andre piger og at have det sjovt samtidigt?

Så kan du sammen med din mor og/eller far sætte ’X’ i kalenderen onsdag den 17. august kl. 17.30-18.30.

Her tilbyder vi åben træning for alle piger fra årgang 2016 og 2017, så du kan afprøve om fodbold, er noget for dig.

Efter træningen den 17. august vil klubben afholde et forældremøde i Stensballehallens Cafeteria kl. 18.30-19.15. Pigerne er selvfølgelig også velkommen.

Klubbens nye børneudviklingstræner Steffen L. Pedersen vil stå for opstartstræning sammen med andre trænere fra klubben. Steffen vil også stå for at afholde mødet efter træningen. Her vil han give en introduktion til hvad der forventes af en som spiller og forælder i Stensballe IK Fodbold. Og ikke mindst fortælle om alle de spændende ting, som vi som klub kan tilbyde både sportsligt og socialt.

Hvis alt går som håbet, så kommer der en masse fodboldglade piger til opstartstræningen, og så er planen, at der skal startes et reelt pigehold på de to årgange derefter. Til mødet vil det blive præsenteret hvordan holdet skal køre videre derfra. Under alle omstændigheder kræver det, at vi finder nogle forældre, der gerne vil hjælpe med at træne og stå for det administrative på holdet.

Så tag dine veninder i hånden og kom til opstartstræning 17. august, så vi kan få gang i endnu en fantastisk pigeårgang i Stensballe IK Fodbold 😊

 

Vi tilbyder?

  • Fodboldfællesskab med andre piger, hvor du kan møde nye veninder
  • Sjove fodboldoplevelser sammen med mor/far
  • Et sjovt og lærerigt fodboldforløb i børnehøjde
  • Respekt for hinandens forskelligheder
  • Frivillighed – vi hjælpes ad

 

Forældrerollen:

Opstartstræningerne er en introduktion til fodbolden og hvad fodbolden kan tilbyde. Vi ser meget gerne at der er minimum en forælder til steder under begge træninger, og at man er villig til at hjælpe til efter behov. Det giver tryghed, gode grin og fællesoplevelser.  

 

Hvor:

Vi mødes ved 3-mands banerne bagved kunstgræsbanen.

 

Spørgsmål:

Har du nogen spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Stensballe IK Fodbolds børneudviklingstræner Steffen L. Pedersen, som altid er behjælpelig med vejledning og info til fodboldopstart i SIK. Han kan kontaktes på 2857 0001

 

 

Vil du spille fodbold i SIK, men ikke er fra årgang 2016-2017:

Er du fra årgang 2018 + 2019, så kan du se mere om Fantastisk Fodboldstart på klubbens hjemmeside Stensballeikfodbold.dk under ’Hold’. Er du fra årgang 2015 eller ældre, så kan du også på hjemmesiden finde kontaktinfo og træningstider under de enkelte hold. På hjemmesiden kan du også finde info om et separat tilbud om opstart på drengesiden i de samme uger.

 

OBS: Der vil også snarligst blive gjort en indsats for at aktivere årgang 2015 piger. Indtil videre træner de sammen med årgang 2014 pigerne mandag og onsdag 16.30-17.45.

 

 

Vi glæder os rigtig meget til at se dig og dine forældre.

 

 

Sportslige hilsner fra Stensballe IK Fodbold