Jeg vil starte årets generalforsamling med at sige at klubben er kommet godt igennem det, med mange aktiviteter og et lille fornuftigt økonomiske resultat.

På det økonomiske plan, viser resultatopgørelsen et overskud på kr. 25.000 kr. og foreningens balance pr 30. juni 2023, udviser en egenkapital på kr. 450. 000 kr. Revisoren kommer nærmer ind på resultat.

Det er lykkes klubben at få en stærk økonomi igennem årene, selvom vi har et meget højt aktivitetsniveau. En stor cadeau til administrationen i SIK for dette flotte arbejde.

Bestyrelsen ønsker stadigvæk at tilbyde vores medlemmer, mange oplevelser og at vi kan tiltrække gode trænere til klubben.

Vi synes at det er lykkes, med hårdt arbejde og en enorm indsats af bestyrelse, leder og træner i klubben.

Der skal lyde en stor tak til alle, for det i gør for SIK.

Senior afdelingen herre:

Det har været lidt op ad bakke for vores herresenior i det forløbende år.

Året startede med meget få spillere til opstarten, for vores bedste herresenior.

Heldigvis kom der flere spiller til, men foråret blev desværre aldrig helt godt og endte med nedrykning til serie 3.

I efteråret endte i playoffkampe om oprykning retur til serie 2, hvilket desværre ikke lykkedes, så til foråret hedder det serie 3.

Vores øvrige seniorhold gør det fornuftigt på banen og har det godt sammen socialt.

Serie 4 forbliver i rækken. Holdet er drevet af gode Stensballe drenge i forskellige aldre, som også vægter det sociale og 3 halvleg.

Super Old Boys spillede sig op i A-rækken og den tvivl, der var omkring holdets niveau, er gjort til skamme.

Holdet endte på en flot 4. plads.

Veteranerne klarede sig også med en flot placering midt i tabellen.

Som altid, så skal der lyde en stor tak til den blå vogn for jeres opbakning og gode kommentarer.

På trods af de nævnte udfordringer, glæder vi os alle til den nye sæson og til gode kampe på Fort Balle.

Ungdom:
Vores fornemmeste opgave i klubben er at vi skal styrke sammenholdet og tilbyde gode forhold og oplevelser.

Så derfor prøvede vi som et nyt tiltag at sende 180 piger, drenge, samt ledere på træningslejr i Sportium Varde i marts måned, hvilket var en stor oplevelse for alle.
Vi prøver at gentage succesen i 2024, har lige nu over 200 tilmeldte til næste års træningslejr igen i Varde.

Der var igen arrangeret sommerfest efter mange års pause i juni 2023, men desværre har alle de frivillige arrangører valgt at stoppe efter dette ene år.
Det var ellers et fremragende arrangement, hvilket vi gerne ville gentage, men der er behov for nye frivillige til at arrangere dette, ellers bliver det ikke til noget!

I skrivende stund er vi i gang med at ansætte børneudviklingstræner til opstart i det nye år, hvilket skal hæve kvaliteten og planlægningen i udviklingen af børnefodbolden i SIK.

Yderligere skal tekniktræningen igangsættes igen, næste forår.

Slutteligt skal ungetrænere have en større bevågenhed med månedlige udviklingsmøder/kurser.

Vi havde rekord af gæster fra USA med 3 pige- og 6 drengehold i juli måned.
Der var i alt 229 gæster onsdag 12. juli til søndag 16. juli. Tusind tak til spillere, forældre og ledere, som gjorde dette muligt med bespisning, overnatning, træning og venskabskampe. Vi har fået tilsagn om, at der kommer gæster igen i 2024.

U12 drenge var på en meget succesrig udlandstur til Holland og U14-U15 var ligeså på en vellykket tur til Barcelona i Spanien.

Talentstævnet havde rekord deltagelse både med spillere, ledere og tilskuere.

Vores U13 piger vandt stævnet, hvilket er første gang i mange år, at vi selv har et hold, som vinder stævnet.
Der var ingen parkeringspladser at finde i Stensballe og omegn. Netto måtte indkalde ekstra personale, da det væltet ind med kunder.

Holdene fra Sjælland kom med tog, men DSB havde køreledningsfejl, så holdene øst for Ringsted kom voldsomt forsinket 4-6 timer senere.

2 hold sad i Slagelse kl. 21.00 uden at have nogen besked om, hvad der ville ske. De skulle have været ankommet kl. 16.

Så gav vi dem besked om at tage en taxi til Horsens og kl. 23.30 landede de i Stensballe, hvor der var varm mad klar til dem. Flot service

Vi måtte lave en masse om i programmet, men turneringen blev gennemført til alles tilfredshed. Vi har siden modtaget kompensation for nogle af vores udgifter men ikke alle.

Vi har lige haft ungdomsafslutning med 700 deltager, hvilket igen er rekord. Tusind tak til frivillig med opsætning, afvikling og oprydning efter arrangementet.

Årets ungdomsleder blev Christina Fuglsang efter mange års lederarbejde og fortsat bestyrelsesarbejde. Christina har været arrangør af indefodboldstævnet SDS-CUP, Unibank CUP og slutteligt Nordea Cup,

Christina har hvert år deltaget i ledelsen af talentstævnet.

Piger og kvinder:

Engagement og prioritering af fodbold på damesiden er desværre kraftigt udfordret, idet det ikke prioriteres i tilstrækkelig grad af alle.

I året der er gået, har Hatting-Torsted, desværre valgt at stoppe samarbejdet med SIK, da de ønsker at være en del at det nye FC Horsens elite pigefodbold.

SIK har indtil vider valgt at stå udenfor, da vi ikke oplever et gensidig ønsker om dialog og samarbejde.

Heldigvis er der mange piger der er flyttede til SIK, da de har gode veninder de vil holde fast i, så årgangen kan forsætte.

Hvis SIK skal afgive, bare 5 dygtige piger til FC Horsens, så er vi bange for at vi mister grundlaget for årgangen i klubben.

Men vi følger udviklingen og må hele tiden tilpasse os.

De lidt ældre kvinder i klubben (tidligere stjerner) hygger sig med fodbolden og spiller for sjovt, men de besidder stadigvæk vinderinstinktet og så vægter de det sociale meget højt.

Det er sådan det skal være.

Klubben:

Min tid som formand i Stensballe IK, stopper her i aften.

For et par dage siden tjekkede jeg hvornår jeg startede og kunne konstateret at der var gået 9 år. Vores 2 drenge er blevet store og spiller ikke længere i klubben og mit arbejde tager en del af min fritid.

Min holdning er også, at når man ikke har mere nyt at bibringe, så skal man træde til side og lade nye kræfter komme til.

Det er lykkes klubben at få Christian Løvbjerg til at stille op til formandsposten og jeg håber I vælger ham ind.

Det er dog med blødende hjerte jeg, siger farvel og tak til bestyrelsen for mange gode års samarbejde og venskab.

I er altid positive og rare at arbejde sammen med og Verner er blevet mere rolig med årene, så det har faktisk været helt hyggeligt at være en del af bestyrelsen.

Så tak for kampen og jeg ønsker klubben det bedste fremover.

Her på falderebet vil bestyrelsen gerne sige tak til vores revisor Rosgaard & Partners for et godt samarbejde i året der er gået.

Ligeledes skal der fra bestyrelsen lyde, en meget stor tak til alle frivillige, træner og leder i klubben, samt vores administration for et flot stykke arbejde.

Det var ordene fra bestyrelsen, for året 2022/2023

Tak.

Formand
Søren Knigge.

Når det er gjort trykket der gem og afslut.