I mandags, den 13. november, blev årets generalforsamling afholdt. Her var knap 10 personer mødt op, og hørte med på både gennemgangen af regnskab samt årets beretning fra formand Søren Knigge.

Netop Søren Knigge havde dog valgt, at stoppe som formand for Stensballe IK Fodbold efter 9 år i rollen. Fra bestyrelsens side fik vi sagt pænt farvel til Søren, og der skal lyde en stor tak for at have brugt næsten et årti i frivillighedens tegn.
Vi vil på vegne af hele klubben ønske Søren alt det bedste fremover!

Siden Søren tilkendegav, at det var ved at være tid til at stoppe, så er det dog lykkedes bestyrelsen at motivere Christian Løvbjerg til at blive ny formand i SIK Fodbold. Og det kunne vi ikke være mere tilfredse med, at han havde lyst til.

Christian er født og opvokset i Stensballe, hvor han har været en del af foreningslivet i hele sit liv. Senest har han været cheftræner for klubbens førstehold på herresiden, hvor han var meget vellidt blandt alle. Han bor i dag i Stensballe og har 3 børn, som også spiller fodbold i klubben, så Christian kender klubben ud og ind.

Derfor var der heller ingen indvendinger til generalforsamlingsmødet, da der skulle vælges ny formand, hvormed formandsskiftet blev officielt. Vi ser frem til det nye samarbejde med Christian.

I Søren Knigges sidste beretning som formand tillod han også at kalde “signingen” af Christian Løvbjerg for et regulært “transferscoop”, hvilket resten af bestyrelsen kun kunne bakke ham op i.