Sammen skaber vi klubben

"FODBOLD FOR HJERTET"-HOLDET

Ansvarlig
Anders Abildgaard
22 49 14 15
andersabild@gmail.com

Træningstider

“Fodbold for hjertet”-holdet:

Kunne du tænke dig at spille for “Fodbold for hjertet”-holdet i Stensballe IK, eller har du nogen spørgsmål, kan du kontakte Anders Abildgaard.

For at se holdets træningstider, tryk på knappen nedenfor.

PRAKTISK

Da dette hold i 2018 blev startet op, var tanken at det skulle være en mulighed for at spille fodbold, selvom man havde en skavank, der betød at man ikke længere synes man kunne ”begå” sig på oldboysholdet eller superoldboysholdet.

Det viste sig dog ret hurtigt, at det kneb med, at få deltagere nok, hvis kravet om en skavank for at kunne deltage var ultimativt. ”Betingelsen” for at kunne deltage ændrede sig til, at der blev åbnet op for deltagelse uden krav om skavank og i stedet mere, at man skulle kunne affinde sig med, at vores fodboldspil er på et andet niveau og uden glidende tacklinger og voldsomme skulderskub. Vi passer mere på hinanden end på de almindelige fodboldhold!

Det har så også betydet, at der pt er er deltagere fra 28 år til 75 år.

I første halvår af 2020 var der stadig nogle gange for få spillere og jeg blev i løbet af sommeren 2020 opmærksom på, at DBU og Hjerteforeningen var i gang med, at få startet fodboldmotion op som et nyt tilbud til hjertepatienter. Gennem kontakt til den lokale afdeling af Hjerteforeningen og DBU Jylland nåede vi frem til, at det i Horsens Kommune, blev Stensballe IK der startede dette ”tilbud” op!

Fra den 1. september 2020 er det oprindelige hold smeltet sammen med det nye hold og er nu et Fodbold for Hjertet hold.

Desværre har vi jo covid-19 i landet og nok derfor afventer nogle af de interesserede hjertepatienter, at der kommer styr på den virus, inden de kaster sig ud i en kontaktsport som fodbold. Tilgangen har været på 4 spillere, hvilket har betydet, at vi for det meste holder os over ”smertegrænsen” for, at der kan laves 2 hold med mindst 3-4 spillere.

Så tror du at fodboldmotion på Fodbold for Hjertet holdet kunne være noget for dig, då kom og få det prøvet af. Du er velkommen til at være med en 3-4 gange, inden du beslutter om det er noget for dig!

Det er ikke noget krav, at du har en hjertesygdom for ar kunne deltage på holdet.

Selvom holdet måske ikke endnu er noget for dig, så fortæl gerne om det til naboen, arbejdskollegaen, familien og andre du kommer i kontakt med.

Begge køn er lige velkomne!

Hvid du har spørgsmål eller gerne vil ”hjælpes over dørtrinet” første gang du kommer, så kontakt Anders Abildgaard, andersabild@gmail.com og tlf: 22 49 14 15.

Medlemmer

Ungtrænere

Trænere/trinledere

Trin

KONTAKT OS

Klubben: kontakt@stensballeikfodbold.dk

 

Verner Sørensen: Ungdomsformand, sponsoransvarlig og diverse.
Tlf: 31 71 34 13
Mail: verner.sport@mail.dk

 

Tine Agnes Larsen: Indmeldelse, medlemskab kontingent og KlubOffice.
Tlf: 60 23 19 76
Mail:
 tineagnesSIK@gmail.com

 

Lasse Nymann: Kampfordeler, leje af hallens lokaler og VEO-kamera.
Tlf: 26 70 52 46
Mail: lassenymannsik@gmail.com

Derudover kan alle øvrige kontakter findes i "træner/leder-guiden" under "klubben"

Gensidig Respekt & Fairplay

Sammen løfter vi spillet igennem respekt & fairplay. Både på og udenfor banen.