Stensballe IK Fodbold bød i går op til den første tekniktræning her i foråret 2021.

Det var et imponerende fremmøde på 42 piger og drenge til den første U9-U11-træning, hvor vi – med 5 trænere – stadig kunne overholde forsamlingsforbuddet, så vi ikke behøvede at dele træningen op i to.

Til træningen for U12-U14 drenge og piger mødte der knap 20 op, hvor der var mere ro på og tid til at guide den enkelte. Vi satser dog på at se endnu flere til tekniktræning for den store aldersgruppe næste gang, da flere hold havde andre planer til gårsdagens træning.

Det var en fornøjelse at se så mange glade og læringslyste drenge og piger efter en pause på 5 måneder siden sidste tekniktræning!

 

Datoerne for de næste træninger er som følger:

Fredag den 23. april
Fredag den 7. maj
Fredag den 21. maj
Fredag den 4. juni
Fredag den 18. juni

Træningstider:

U9 til U11 drenge og piger: 16.30 til 17.45
U12 til U14 drenge og piger: 18.00 til 19.15

 

Vi håber at se ligeså mange engagerede drenge og piger de næste gange! Det er bare vigtigt at man får meldt tilbage til sin trinleder om hvorvidt man deltager til de forskellige træninger, så vi har en ide om hvor mange der kommer, og så vi kan forberede træningen så godt som muligt.

I kan læse mere om tekniktræningen her: https://stensballeikfodbold.dk/index.php/2021/03/26/info-om-tekniktraening-i-foraaret-2021/

X